HTML

Gegii

Tapasztalatok informálisan...

Friss topikok

  • Gegii: @Píííííít: ejj de szép hangod van!:) Látom készülsz te is.:) (2010.02.11. 11:16) Az elmúlt pár napról
  • borosjano: Ez az! Neveld meg őket :D www.youtube.com/watch?v=kgotOB73NC0 :D (2010.02.05. 15:04) Folytatás

Linkblog

Archívum

Sziasztok!

Először is essünk túl egy apró, de fontos formai dolgon. Még soha nem írtam bloggot, ez ugye önmagáért beszél.:) Aki hatalmas ódákat és szépirodalmi alkotásokat vár, az itt biztosan nem fogja megtalálni, de persze ez nem is baj, mindenkinek más az izlése.:)

A blognak igazából két célja van. Egyrészrőll sokaktól kapok levelet, hogy mi van velem (erről majd később részletesen írok, hogy miért), és így könnyebb megosztani az élményeket, nem kell mindig egyesével válaszonom. Másodsorban szeretném leírni azokat a dolgokat, amelyket személyesen tapasztaltam. Ez így most nagyon tág fogalom, de majd mindenkinek leesik, hogy miről is van szó. Végülis az emberek nem azért olvasnak bloggot, mert húúú de sokminden okosság benne van, hanem mert ebéd után vagy a szabadidejükben szórakozni akarnak.

Igazában véve magamról nem kell sokmindent tudni, teljesen mindegy, hogy ki és mi vagyok, igaz?:) Amúgy a blog címében lévő név sokmindent elárul. De mivel így még nem biztos hogy megtaláltok iwiwen, ezért elárulom hogy 1982-ben születtem és soproni vagyok. Így már a nagyon kezdő iwiw guru is megtalál, amennyiben kíváncsi rám.:)

Első bloggolási sorozatom (van ilyen fogalom hogy bloggolási sorozat??) pedig egy belga kiutazással lesz kapcsolatos, nevezetesen Leuven városában vendégeskedem jelenleg. Igaz nem hosszú idejig, mindössze 5 hétig. Köszönöm a sok érdeklődést akik küldtek e-mailt meg érdeklődtek. Üzenem jól vagyok, de hogy jobban átérezze mindenki miről van szó, ezért neki is kezdek megírni mi a szitu igazában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gegii.blog.hu/api/trackback/id/tr281729368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása